MUTO® injekční poloautomat

Profesionální  injekční poloautomat MUTO® vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli (Solingen, Něměcko) od výrobce HAUPTNER - Herberholz, který již více než 150 let vyrábí veterinární  a chovatelské nástroje a potřeby.

Více informací

Dostupnost: Expedice do 30 dní

2 325,00 Kč

včetně DPH

  • snadná manipulace díky ergonomickému tvaru
  • absolutně přesné dávkování
  • všechny díly jsou vyměnitelné
  • se šroubením nebo Luer-Lockem
  • vyrobeny z vysoce kvalitní oceli

 

Čištění

Po ukončení očkování a vyprázdnění Muto stříkačky,  je důležité vyčistit všechny části. Po očkování několikrát vypláchněte stříkačku teplou vodou (natáhněte a vystříkněte vodu ze stříkačky). Injekční jehly lze vyvařit.

Některé léky mohou reagovat agresivně na vnitřní gumový píst a gumové podložky. Časem gumové části mohou bobtnat, a to zejména poté, co nebylo provedeno dostatečné čištění. V tomto případě bude těžší stisknout spoušť. Tehdy doporučujeme nahradit nejen pístovou gumu a všechny ostatní podložky, ale např. i skleněné nádoby. Všechny díly jsou k dispozici samostatně. Uživatel je snadno vymění sám.

Doporučení

Injekční poloautomat MUTO® prodloužený o flexibilní stříkačku (kat.č. 17035000) umožňuje snadno jednou rukou aplikovat injekci zvířeti a volnou rukou jej označit. Vzhledem k dobré kvalitě použitého materiálu je možné kompenzovat pohyb zvířete a zároveň snížit zlomení jehly.

Náhradní díly

Máme veškeré náhradní díly k injekčnímu poloautomatu MUTO®, postupně je budeme zařazovat do e-shopu. Pokud byste měli o některý náhradní díl zájem, neváhejte nás kontaktovat.